Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΦΤΑΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

Αλεύρι
Νερό
Αλάτι
Λάδι
ξίδι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε το αλεύρι με λίγο ζεστό αλατισμένο νερό κάνοντας ζύμη σφιχτή. Κατόπιν με τα χέρια πλάθουμε μικρά και λεπτά μακαρονάκια (τριφτάδες). Ύστερα τις παίρνουμε και τις βράζουμε ρίχνοντας λίγο λάδι και αλάτι, όσο χρειάζεται. Αφού βράσουν τις κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο ξίδι και οι τριφτάδες ήταν έτοιμες για σερβίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου