Loading...

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΟΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
10 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες
2 μικρά φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
το χυμό 1 λεμονιού
12 φύλλα κοριανδρο
150 γρ γιαούρτι αγελάδας
λίγη ζάχαρη
λίγη κανέλα
αλάτι-πιπέρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και αφαιρούμε τους σπόρους.
Βάζουμε στο μπλέντερ τα κρεμμύδια,τις ντομάτες με το χυμό λεμονιού και τα 6 φύλλα κοριανδρο και τα πολτοποιούμε.Προσθέτουμε τη ζάχαρη,την κανέλα,το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε σε μπολ γαρνίροντας το καθένα με 2 κουτ.σούπας γιαούρτι και ένα φύλλο κοριανδρο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου