Loading...

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
6-8 φρέσκα ροδάκινα καθαρισμένα
ζάχαρη άχνη και κανέλα
1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 κουταλάκι μπεηκιν παουντερ
1/8 του γλυκού αλάτι
200 γρ.λιωμένο βούτυρο
1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
1 αυγό χτυπημένο
1/2 κουταλάκι βανίλια..
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε τα ροδάκινα με όση ζάχαρη άχνη και κανέλα σας αρέσει σ'ενα πυρέξ.Ανακατέψτε το αλεύρι,το μπεηκιν και το αλάτι.
Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο με την κρυσταλλική ζάχαρη και προσθέστε το στο μείγμα του αλευριού.
Αναμείξτε το αυγό και τη βανίλια.Απλώστε το μείγμα πάνω στα ροδάκινα και ψήστε για 40 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 190 βαθ.
Πασπαλιστε με λιγη ακομα ζαχαρη αχνη και σερβιρετε τα ροδακινα ζεστα,μαζι με παγωτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου