Loading...

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
500 γρ στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκκαλο
3 κουτ.σούπας φυστικοβούτυρο
1 κουτ.γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
3 κουτ.σούπας φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 κουτ.γλυκού πάπρικα
2 κουτ.γλυκού σάλτσα worcestershire
1 κόκκινη πιπεριά
4 σούβλες για σουβλάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε κύβους 2,5 εκατοστών
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το φυστικοβούτυρο,το ξύσμα πορτοκαλιού και το χυμό,την πάπρικα και τη σάλτσα worcestershire.Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια ομοιόμορφα.Μαρινάρουμε για 1 ώρα.
Κόβουμε την πιπεριά σε κύβους 2,5 εκατοστών.Περνάμε τα κομμάτια της πιπεριάς στις σούβλες εναλλάξ με το κρέας.Ψήνουμε στο γκριλ για 8-10 λεπτά ενώ τα γυρίζουμε αρκετές φορές μέχρι να ψηθούν ομοιόμορφα.Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά με σαλάτα και φρυγανισμένη αραβική πίτα,η ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου