Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ

ΥΛΙΚΑ
3 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 κιλό χταπόδι χοντροκομμένο
1/2 κιλό μακαρονάκι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κρεμμύδια μέτρια
1/2 φλιτζ.ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά να μαραθεί.
Προσθέτουμε το χταπόδι,τη ντομάτα,το αλάτι,το πιπέρι,το σκόρδο και το ανάλογο νερό.
Αφήνουμε να βράσει,περίπου 1/2 ώρα.Στη συνέχεια,προσθέτουμε το κοφτό μακαρονάκι ανακατεύοντας καθώς και νερό σε αναλογία 1 προς 3.Αφήνουμε να βράσει για 15 περίπου λεπτά.Σερβίρουμε ζεστό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου